Anak Yusri Dan Lisa Meninggal - Wow Anak Lisa Surihani Dan Yusri Abd Halim Yang Sangat ... : Melalui Pengumuman Di Program Hlive!, Yusry Kru & Lisa Surihani Telah Berikut Adalah Beberapa Keping Gambar Anak Lisa Surihani Dan Yusri.

Anak Yusri Dan Lisa Meninggal - Wow Anak Lisa Surihani dan Yusri Abd Halim yang sangat ... : Melalui pengumuman di program hlive!, yusry kru & lisa surihani telah berikut adalah beberapa keping gambar anak lisa surihani dan yusri.. Berita semasa difahamkan lisa surihani baru sahaja bersalin dan melahirkan anak perempuan pada 15 september 2015 bersamaan hari selasa menggunakan teknik ivf (in vitro festilisation). Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Anak pertama berubah sikap, lisa surihani luah rasa patah hati. Yusri lisa lagu mp3 download from lagump3downloads.net. Oleh itu, lisa surihani dan.

Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Cerita tentang pasangan lisa surihani dan yusry kru. Lisa dan suaminya tertidur sambil telanjang. Lisa surihani dan yusri kru. Bayi perempuan pasangan yusri dan lisa surihani dilahirkan seberat 3.4kg.

SayangkuZie: Gambar Penikahan Lisasurihani dan Yusri SayangkuZie: Gambar Penikahan Lisasurihani dan Yusri from 1.bp.blogspot.com Yusri lisa terbaru gratis dan mudah dinikmati. Drama jepang hot ibu dan anak tiri. Lisa menghadap dinding sedangkan arman memeluknya dari belakang. Lisa surihani video nikah lisa dan yusry video nikah lisa surihani dan yusri video pernikahan lisa (40 lagi gambar)majlis pernikahan yusri dan lisa surihani. Majlis akad nikah lisa surihani dan yusry abdul halim di hotel marriot, putrajaya pada 23 februari 2012. Mantan istrinya, lina, dikabarkan telah meninggal dunia. Pasangan lisa surihani dan yusri yang baru sahaja memperoleh cahaya mata pada 15 september yang lalu telah berkongsi foto pertama yang menunjukan bayi mereka. Melalui pengumuman di program hlive!, yusry kru & lisa surihani telah berikut adalah beberapa keping gambar anak lisa surihani dan yusri.

Sebelum kecelakaan dan meninggal, boy menitipkan klub aj dan reva ke rocky.

Sebelum kecelakaan dan meninggal, boy menitipkan klub aj dan reva ke rocky. Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri. Lisa menghadap dinding sedangkan arman memeluknya dari belakang. Yusri lisa lagu mp3 download from lagump3downloads.net. Katie dan jacqueline berharap kisah tentang lisa ini mendorong otoritas kesehatan seperti nhs di inggris untuk memperhatikan para pasien diabulimia yang seringkali tidak mendapatkan penanganan yang tepat. Lisa berdiri terpaku di depan pintu, kaget dan terkejut dengan kenyataan yang dia lihat sedang dan mama kenapa kau harus melakukannya dengan jhoni, anakmu ? Berita semasa difahamkan lisa surihani baru sahaja bersalin dan melahirkan anak perempuan pada 15 september 2015 bersamaan hari selasa menggunakan teknik ivf (in vitro festilisation). Melalui pengumuman di program hlive!, yusry kru & lisa surihani telah berikut adalah beberapa keping gambar anak lisa surihani dan yusri. Dalam kemaskini terbaru program hiburan popular itu, terserlah wajah kegembiraan lisa surihani & yusry kru dengan kelahiran anak pertama mereka. Are you see now top 10 yusri lisa wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel mp3 duration 3:28 size 7.93 mb / viral oh viral channel 10. Rocky pun mengaku bahwa ia. Yusri lisa terbaru gratis dan mudah dinikmati. Perkahwinan yusri dan lisa, hd png download is free transparent png image.

Menurut lisa, dia tidak mahu anaknya ini dipaparkan umum. Perkahwinan yusri dan lisa, hd png download is free transparent png image. Anak jalanan episode 781 full. Juga ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat lisa surihani. Rocky pun mengaku bahwa ia.

Gambar Anak Lisa Surihani dan Yusri KRU. Comel Baby Gambar Anak Lisa Surihani dan Yusri KRU. Comel Baby from www.beritasemasa.com.my Beliau mula bergiat aktif dalam dunia hiburan tanah air sejak 1997 ketika berusia 11 tahun menerusi iklan ovaltine yang menjadi kemunculan sulungnya di. Menurut lisa, dia tidak mahu anaknya ini dipaparkan umum. Cerita tentang pasangan lisa surihani dan yusry kru. Lisa surihani video nikah lisa dan yusry video nikah lisa surihani dan yusri video pernikahan lisa (40 lagi gambar)majlis pernikahan yusri dan lisa surihani. Lisa menghadap dinding sedangkan arman memeluknya dari belakang. Yusri lisa lagu mp3 download from lagump3downloads.net. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri.

Yusri lisa terbaru gratis dan mudah dinikmati.

Comel betul keletah anak2 lisa surihani dan yusri abd halim ni. Lisa surihani video nikah lisa dan yusry video nikah lisa surihani dan yusri video pernikahan lisa (40 lagi gambar)majlis pernikahan yusri dan lisa surihani. Dia punya drama pecah perot. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Hafizosman.wordpress.com aktres lisa surihani mengakui berasa patah hati dengan pengalaman pertama mendepani sikap baru anak s. Lisa menghadap dinding sedangkan arman memeluknya dari belakang. Majlis akad nikah lisa surihani dan yusry abdul halim di hotel marriot, putrajaya pada 23 februari 2012. Diwajah buatkan bulatan, vitamin membersih dan mencerahkan. Cerita tentang pasangan lisa surihani dan yusry kru. Lisa berdiri terpaku di depan pintu, kaget dan terkejut dengan kenyataan yang dia lihat sedang dan mama kenapa kau harus melakukannya dengan jhoni, anakmu ? Projek ini sangat besar dan mencabar sebab kebanyakannya dikendalikan oleh yusri. Juga ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat lisa surihani. Anak pertama berubah sikap, lisa surihani luah rasa patah hati.

Projek ini sangat besar dan mencabar sebab kebanyakannya dikendalikan oleh yusri. Dapatkan informasi, inspirasi dan insight di. Drama jepang hot ibu dan anak tiri. Biodata lisa surihani, yusri kru dan anak. Lisa berdiri terpaku di depan pintu, kaget dan terkejut dengan kenyataan yang dia lihat sedang dan mama kenapa kau harus melakukannya dengan jhoni, anakmu ?

yusri | BeautifulNara yusri | BeautifulNara from i1.wp.com Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Dalam kemaskini terbaru program hiburan popular itu, terserlah wajah kegembiraan lisa surihani & yusry kru dengan kelahiran anak pertama mereka. Perkahwinan yusri dan lisa, hd png download is free transparent png image. Beliau mula bergiat aktif dalam dunia hiburan tanah air sejak 1997 ketika berusia 11 tahun menerusi iklan ovaltine yang menjadi kemunculan sulungnya di. Yusri lisa terbaru gratis dan mudah dinikmati. Tinggal sekarang ia harus bisa menguasai mental dan pikiran wanita itu sepenuhnya… sehingga tercapailah niatnya untuk menikmati tubuh lisa sepuasnya… Dia punya drama pecah perot. Are you see now top 10 yusri lisa wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel mp3 duration 3:28 size 7.93 mb / viral oh viral channel 10.

Bayi perempuan pasangan yusri dan lisa surihani dilahirkan seberat 3.4kg.

Lisa berdiri terpaku di depan pintu, kaget dan terkejut dengan kenyataan yang dia lihat sedang dan mama kenapa kau harus melakukannya dengan jhoni, anakmu ? Katie dan jacqueline berharap kisah tentang lisa ini mendorong otoritas kesehatan seperti nhs di inggris untuk memperhatikan para pasien diabulimia yang seringkali tidak mendapatkan penanganan yang tepat. Lisa surihani dan yusri kru. Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri. Apa yang sudah terjadi selama ini.??? Lisa surihani hamil anak ketiga, yusry tiada niat untuk sembunyi. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Beliau mula bergiat aktif dalam dunia hiburan tanah air sejak 1997 ketika berusia 11 tahun menerusi iklan ovaltine yang menjadi kemunculan sulungnya di. Rocky pun mengaku bahwa ia. Drama jepang hot ibu dan anak tiri. Tak lama terdengar suara mesin mobil dinyalakan dari garasi dan meninggalkan rumah. Lisa surihani dan yusri kru. Wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel.

Wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel. Tahniah! Yusry Dan Lisa Terima Kelahiran Anak Kedua Source: www.wanista.com

Lisa surihani video nikah lisa dan yusry video nikah lisa surihani dan yusri video pernikahan lisa (40 lagi gambar)majlis pernikahan yusri dan lisa surihani. Melalui pengumuman di program hlive!, yusry kru & lisa surihani telah berikut adalah beberapa keping gambar anak lisa surihani dan yusri. Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri. Dia punya drama pecah perot. Berita semasa difahamkan lisa surihani baru sahaja bersalin dan melahirkan anak perempuan pada 15 september 2015 bersamaan hari selasa menggunakan teknik ivf (in vitro festilisation).

Wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel. Instagram palsu anak Lisa Surihani & Yusry KRU Source: www.mediamalaya.com

Yusri lisa lagu mp3 download from lagump3downloads.net. Beliau mula bergiat aktif dalam dunia hiburan tanah air sejak 1997 ketika berusia 11 tahun menerusi iklan ovaltine yang menjadi kemunculan sulungnya di. Datin lisa surihani binti mohamed (lahir 23 mac 1986) ialah seorang pelakon, model, pengacara televisyen dan jurucakap produk malaysia. Pasangan ini masih tetap dengan pendirian untuk tidak mendedahkan wajah anak sulung mereka. Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri.

Www.youtube.com on thu, 16 jun 2011 22:41:47 pdt. Kejap macam Lisa, kejap macam Yusry. Alahai comel lah ... Source: beritakopak.cc

Lisa surihani dan yusri kru. Lisa berdiri terpaku di depan pintu, kaget dan terkejut dengan kenyataan yang dia lihat sedang dan mama kenapa kau harus melakukannya dengan jhoni, anakmu ? Comel betul keletah anak2 lisa surihani dan yusri abd halim ni. Oleh itu, lisa surihani dan. Lisa dan suaminya tertidur sambil telanjang.

Bayi perempuan pasangan yusri dan lisa surihani dilahirkan seberat 3.4kg. Syukur Dapat Anak Lelaki Ini Foto Baby Kedua Yusry Kru Dan ... Source: babab.net

Yusri lisa lagu mp3 download from lagump3downloads.net. Wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel. Juga ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat lisa surihani. Rocky pun mengaku bahwa ia. Projek ini sangat besar dan mencabar sebab kebanyakannya dikendalikan oleh yusri.

Berita semasa difahamkan lisa surihani baru sahaja bersalin dan melahirkan anak perempuan pada 15 september 2015 bersamaan hari selasa menggunakan teknik ivf (in vitro festilisation). Yahaira Dijangkiti Influenza A, Lisa Surihani Mohon Doa ... Source: d3avoj45mekucs.cloudfront.net

Lisa surihani dan yusri kru. Juga ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat lisa surihani. Dia punya drama pecah perot. Are you see now top 10 yusri lisa wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel mp3 duration 3:28 size 7.93 mb / viral oh viral channel 10. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl.

Bersama nora danish dan kekasihnya kenal ke? I LOVE U: PeRNiKaHaN YuSRy & LiSa SuRiHaNi Source: 2.bp.blogspot.com

Juga ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat lisa surihani. Perkahwinan yusri dan lisa, hd png download is free transparent png image. Diwajah buatkan bulatan, vitamin membersih dan mencerahkan. Tak lama terdengar suara mesin mobil dinyalakan dari garasi dan meninggalkan rumah. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl.

Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Gambar Lisa Surihani Yang Sarat Mengandung Bersama Yusri ... Source: 3.bp.blogspot.com

Bayi perempuan pasangan yusri dan lisa surihani dilahirkan seberat 3.4kg. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Sebelum kecelakaan dan meninggal, boy menitipkan klub aj dan reva ke rocky. Wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel.

Bersama nora danish dan kekasihnya kenal ke? My Life & My Loves ::.: Yusry & Lisa Surihani in the house Source: 3.bp.blogspot.com

Dan pada tanggal 12 september 2015, lisa menghembuskan napas terakhirnya. Menurut lisa, dia tidak mahu anaknya ini dipaparkan umum. Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri. Namun, sehingga artikel ini ditulis masih tiada berita tentang nama bayi perempuan mereka itu. Lisa dan suaminya tertidur sambil telanjang.

Beliau mula bergiat aktif dalam dunia hiburan tanah air sejak 1997 ketika berusia 11 tahun menerusi iklan ovaltine yang menjadi kemunculan sulungnya di. *Lisa Surihani dan Yusri KRU umum tarikh nikah sabtu ni ... Source: 3.bp.blogspot.com

Wow anak lisa surihani dan yusri abd halim yang sangat bijak dan comel. Yusri lisa terbaru gratis dan mudah dinikmati. Hafizosman.wordpress.com aktres lisa surihani mengakui berasa patah hati dengan pengalaman pertama mendepani sikap baru anak s. Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl. Tinggal sekarang ia harus bisa menguasai mental dan pikiran wanita itu sepenuhnya… sehingga tercapailah niatnya untuk menikmati tubuh lisa sepuasnya…

Perkahwinan yusri dan lisa, hd png download is free transparent png image. Kad Perkahwinan Simple Yusry KRU Dan Lisa Surihani - Blog ... Source: i0.wp.com

Majlis akad nikah lisa surihani dan yusry abdul halim di hotel marriot, putrajaya pada 23 februari 2012.

Bersama nora danish dan kekasihnya kenal ke? Gambar Anak Lisa Surihani dan Yusri KRU. Comel Baby Source: www.beritasemasa.com.my

Drama jepang hot ibu dan anak tiri.

Lisa surihani video nikah lisa dan yusry video nikah lisa surihani dan yusri video pernikahan lisa (40 lagi gambar)majlis pernikahan yusri dan lisa surihani. *Lisa Surihani dan Yusri KRU umum tarikh nikah sabtu ni ... Source: 3.bp.blogspot.com

Tinggal sekarang ia harus bisa menguasai mental dan pikiran wanita itu sepenuhnya… sehingga tercapailah niatnya untuk menikmati tubuh lisa sepuasnya…

Mantan istrinya, lina, dikabarkan telah meninggal dunia. Wow Anak Lisa Surihani dan Yusri Abd Halim yang sangat ... Source: i.ytimg.com

Sebelum kecelakaan dan meninggal, boy menitipkan klub aj dan reva ke rocky.

Dalam kemaskini terbaru program hiburan popular itu, terserlah wajah kegembiraan lisa surihani & yusry kru dengan kelahiran anak pertama mereka. beautifulnara on Twitter: Source: pbs.twimg.com

Lisa surihani video nikah lisa dan yusry video nikah lisa surihani dan yusri video pernikahan lisa (40 lagi gambar)majlis pernikahan yusri dan lisa surihani.

Tak lama terdengar suara mesin mobil dinyalakan dari garasi dan meninggalkan rumah. 19 GAMBAR Terkini Lisa Surihani Montel Dengan Kandungan ... Source: 2.bp.blogspot.com

Apa yang sudah terjadi selama ini.???

Pasangan lisa surihani dan yusri yang baru sahaja memperoleh cahaya mata pada 15 september yang lalu telah berkongsi foto pertama yang menunjukan bayi mereka. Koleksi Gambar Anak Lisa Surihani dan Yusri KRU Source: lh3.googleusercontent.com

Anak jalanan episode 781 full.

Berita semasa difahamkan lisa surihani baru sahaja bersalin dan melahirkan anak perempuan pada 15 september 2015 bersamaan hari selasa menggunakan teknik ivf (in vitro festilisation). Penang Route 6 : Yusry-Lisa ubah lokasi nikah Source: 2.bp.blogspot.com

Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl.

Biodata lisa surihani, yusri kru dan anak. LISA DAN YUSRY ENGGAN BERENGGANG DENGAN ANAK? | apa kau tahu Source: 1.bp.blogspot.com

Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl.

Hafizosman.wordpress.com aktres lisa surihani mengakui berasa patah hati dengan pengalaman pertama mendepani sikap baru anak s. Kejap macam Lisa, kejap macam Yusry. Alahai comel lah ... Source: beritakopak.cc

Lisa surihani dan yusri kru.

Dia punya drama pecah perot. Gambar & Video Wajah Terkini Anak Kedua Kepada Yusri ... Source: www.beritasteady.net

Datin lisa surihani binti mohamed (lahir 23 mac 1986) ialah seorang pelakon, model, pengacara televisyen dan jurucakap produk malaysia.

Projek ini sangat besar dan mencabar sebab kebanyakannya dikendalikan oleh yusri. Kejap macam Lisa, kejap macam Yusry. Alahai comel lah ... Source: beritakopak.cc

Berita semasa difahamkan lisa surihani baru sahaja bersalin dan melahirkan anak perempuan pada 15 september 2015 bersamaan hari selasa menggunakan teknik ivf (in vitro festilisation).

Lisa surihani hamil anak ketiga, yusry tiada niat untuk sembunyi. Video Pernikahan Yusry dan Lisa Surihani | Aku Seorang ... Source: www.bloggerwanita.com

Projek ini sangat besar dan mencabar sebab kebanyakannya dikendalikan oleh yusri.

Sebelum kecelakaan dan meninggal, boy menitipkan klub aj dan reva ke rocky. 5 Gambar Raya Yahaira Leanne, Anak Lisa Surihani - Berita ... Source: 1.bp.blogspot.com

Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri.

Yusri lisa terbaru gratis dan mudah dinikmati. TAHNIAH ! GAMBAR ANAK SULUNG LISA DAN YUSRI ! COMEL | Pena ... Source: 2.bp.blogspot.com

Pasangan ini masih tetap dengan pendirian untuk tidak mendedahkan wajah anak sulung mereka.

Comel betul keletah anak2 lisa surihani dan yusri abd halim ni. Yahaira Dijangkiti Influenza A, Lisa Surihani Mohon Doa ... Source: d3avoj45mekucs.cloudfront.net

Lisa surihani hamil anak ketiga, yusry tiada niat untuk sembunyi.

Pasangan lisa surihani dan yusri yang baru sahaja memperoleh cahaya mata pada 15 september yang lalu telah berkongsi foto pertama yang menunjukan bayi mereka. Lisa Surihani dan Yusry Umum Nama Bayi Lelaki | Iluminasi Source: iluminasi.com

Tak lama terdengar suara mesin mobil dinyalakan dari garasi dan meninggalkan rumah.

Berita semasa difahamkan lisa surihani baru sahaja bersalin dan melahirkan anak perempuan pada 15 september 2015 bersamaan hari selasa menggunakan teknik ivf (in vitro festilisation). Cerita Artis Malaysia: Sekitar Suasana Hari Raya Lisa ... Source: ift.tt

Yusri lisa lagu mp3 download from lagump3downloads.net.

Dan pada tanggal 12 september 2015, lisa menghembuskan napas terakhirnya. Gambar Anak Lisa Surihani dan Yusri KRU. Comel Baby Source: www.beritasemasa.com.my

Datin lisa surihani binti mohamed (lahir 23 mac 1986) ialah seorang pelakon, model, pengacara televisyen dan jurucakap produk malaysia.

Berpeluang bertemu dengan lisa surihani, sebagai isteri kepada pengarah filem tersebut, lisa akui banyak meluangkan masa bersama yusri dan sekadar jadi peneman dan bagi sokongan moral kepada yusri. Gosip : Yusry KRU dan Lisa Surihani Raya Bersama di Rumah ... Source: 4.bp.blogspot.com

Pasangan lisa surihani dan yusri yang baru sahaja memperoleh cahaya mata pada 15 september yang lalu telah berkongsi foto pertama yang menunjukan bayi mereka.

Mantan istrinya, lina, dikabarkan telah meninggal dunia. Lisa Surihani Sayu Lihat Keadaan Yahaira Selepas Kelahiran ... Source: iluminasi.com

Lisa surihani hamil anak ketiga, yusry tiada niat untuk sembunyi.

Beliau mula bergiat aktif dalam dunia hiburan tanah air sejak 1997 ketika berusia 11 tahun menerusi iklan ovaltine yang menjadi kemunculan sulungnya di. Gambar Anak Lisa Dan Yusri - Lisa Surihani Berhijab ... Source: www.bsm.kini.blog

Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl.

Katie dan jacqueline berharap kisah tentang lisa ini mendorong otoritas kesehatan seperti nhs di inggris untuk memperhatikan para pasien diabulimia yang seringkali tidak mendapatkan penanganan yang tepat. Anak sulung Yusry cemburukan adik | Hiburan | Berita Harian Source: assets.bharian.com.my

Hafizosman.wordpress.com aktres lisa surihani mengakui berasa patah hati dengan pengalaman pertama mendepani sikap baru anak s.

Hafizosman.wordpress.com aktres lisa surihani mengakui berasa patah hati dengan pengalaman pertama mendepani sikap baru anak s. Yusry KRU Dan Lisa Surihani Ubah Tempat & Waktu Majlis ... Source: i.imgur.com

Lisa surihani dan yusry sambut birthday anak dekat grand hyatt kl.

Lisa surihani video nikah lisa dan yusry video nikah lisa surihani dan yusri video pernikahan lisa (40 lagi gambar)majlis pernikahan yusri dan lisa surihani. Tahniah! Yusry Dan Lisa Terima Kelahiran Anak Kedua Source: www.wanista.com

Mantan istrinya, lina, dikabarkan telah meninggal dunia.